• +Tel: +40 770.651.349; +40 336.428.262

Promovare web

Echipa noastra este specializata in scrierea in motoarele de cautare, promovare web, optimizare pentru motoarele de cautare si internet marketing.

Principala problema in afisarea unui site nou in motoarele de cautare este ca acestea nu stiu despre existenta site-ului. Atunci cand un motor de cautare descopera un site are o problema in stabilirea importantei si calitatii site-ului  sau a paginii web. Doua din elementele principale prin care un motor de cautare stabileste importanta unei pagini web sunt continutul unic si numarul de legaturi de calitate care fac legatura cu pagina web respectiva.

Inscrierea in motoarele de cautare

Vom inscrie rapid site-ul dumneavoastra in toate motoarele de cautare importante si nu numai. Vom adauga scripturi de contorizare vizite cu posibilitatea de vizualizare grafica in perioade de timp a accesarilor si pe zone geografice din Romania si international. O analiza a celor mai vizitate pagini din site si a cuvintelor cheie cautate in decursul timpului de vizitatori. O analiza a site-urilor referinta catre site-ul dumnaevoastra. Posibilitatea de schimb banere publicitare.

Servicii de optimizare pentru motoarele de cautare.

Majoritatea vizitatorilor unui site provin din motoarele de cautare renumite cum ar fi GOOGLE, YAHOO, MSN, etc.

Putem optimiza textul si sursele din site-ul dumneavoastra intr-un mod profesional cu rezultate dovedite care vor creste popularitatea acestuia si va face ca acesta sa fie listat in primele pagini din GOOGLE, YAHOO, MSN ETC ? Vreti sa cresteti numarul celor ce aceseaza site-ul dumneavostra sa fiti cat mai cunoscut, eventual sa vindeti mai multe produse sau servicii ? Noi face acesta pentru dumneavoastra. Serviciile noastre pleaca de la un pret de numai 100 lei.